Bloggen

Välkommen till smyckesbloggen, där du hittar allt du behöver veta om att köpa smycken. Från vad du ska titta efter när du handlar smycken till hur du tar hand om dem, vi ger dig alla råd och all information du behöver för att göra välgrundade smyckesköp. Vi kommer också att visa upp några av de senaste trenderna inom modesmycken, så håll ögonen öppna!
Köp förlovningsring i en smyckesbutik

Förlovningsringar – Vilken butik är bäst?

Vi har jämfört de fyra största smyckesbutikerna så att du inte behöver göra det!

Oavsett om du vill ha en förlovningsring som är helt unik eller något klassiskt och tidlöst kommer någon av dessa butiker att ha exakt det du söker. Dessutom erbjuder de alla fantastiska priser och kundservice.

Skaffa den perfekta ringen till din fästman/fästmö hos någon av dessa fantastiska juvelerare – de kommer garanterat att älska den!

Läs mer »
Får mannen en vigselring

Får mannen en vigselring?

I Sverige får mannen vanligtvis inte någon ring under vigseln. Istället omvandlas hans förlovningsring till en vigselring. Detta innebär att mannen bär samma ring på

Läs mer »
Förlovningsringar dam och man

Allt om förlovningsringar

Din guide till rätt förlovningsring Välj stil på ringen Välj material till förlovningsringen Bästa butikerna för förlovningsringar Välj diamant Innehållsförteckning Stil på ringen Att hitta

Läs mer »