Den perfekta förlovningsringen för ditt stjärntecken

Låt ditt stjärntecken välja din förlovningsring. Detta är ett perfekt sätt att återspegla din personlighet på och att göra din ring ännu mer betydelsefull. Vi hjälper dig ta reda på vilken ring som passar just ditt astrologiska jag bäst!

Förlovningsring för ditt stjärntecken

Innehållsförteckning

Stjärntecken och dess förlovningsringar

Väduren är känd för sitt ledarskap och sin energiska anda så detta stjärntecken skulle gynnas av en lika djärv och skinande ring.

En smaragdsten med ett guldband skulle vara perfekt för den självsäkra och passionerade väduren. Smaragder representerar dessutom förnyelse och återfödelse vilket gör det till ett utmärkt val för en förlovningsring som kommer att hålla genom ett liv av kärlek.

Oxar är kända för sin envishet och pålitlighet så de bör välja en förlovningsring som symboliserar dessa egenskaper. En rubinsten med ett band i vitguld är perfekt för den pålitliga oxen.

Rubiner representerar evighet och styrka så du vet att den här dyrbara ädelstenen garanterat kommer att stå emot tidens tand precis som ditt förhållande!

De sociala tvillingarna behöver en förlovningsring som speglar deras utåtriktade framtoning. Safirer med ett band i roséguld är idealiska för tvillingarna eftersom safirer inte bara är vackra utan också symboliserar visdom och förståelse – egenskaper som varje framgångsrikt förhållande behöver!

Dessutom har roséguld blivit alltmer populärt på senare tid vilket kompletterar tvillingarnas modemedvetna stil perfekt.

För den sentimentala kräftan är en förlovningsring med pärlor det perfekta valet. Pärlstenar representerar skydd och skönhet och visas bäst upp i en vacker solitärring. 

Det uttrycksfulla lejonet skulle passa bra med en gnistrande diamantring. Diamanter är synonymt med styrka, mod och evig kärlek – alla saker som utgör den perfekta grunden för ett framgångsrikt förhållande.

En haloring representerar lejonet perfekt. Halon sätter den centrerade diamanten i fokus, precis där lejonet gillar att vara.

Den analytiska jungfrun bör välja en förlovningsring som är lika praktisk som de själva. En smaragdslipad diamant med ett band i vitguld ger det bästa av två världar och kombinerar elegans och sofistikering med en känsla av praktiska egenskaper.

Smaragdformen symboliserar också tillväxt och ny början – perfekt för ett förhållande som bara har börjat!