Bff halsband - Inspiration & köpguide

Alla som någonsin haft en bästa vän vet att vänskapen är något som måste värnas. Finns det något bättre sätt att visa din uppskattning för din bästa vän än att köpa henne ett speciellt smycke som hyllar er vänskap?
Bff-halsband står för Best Friends Forever och är det perfekta sättet att göra just det! I det här blogginlägget tar vi en titt på varför du bör köpa ett bff halsband och vad du bör tänka på innan du gör ditt köp.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Spectra, Guldfynd, Amazon och Hallbergs guld. På så sätt kan vi utveckla sidan och driva den vidare och det kostar inget extra för dig.

Varför bör du köpa ett bff halsband

Det finns många anledningar till att köpa ett bff-halsband till din bästa vän. För det första är det ett vackert och unikt sätt att visa din uppskattning för henne.

Det är också ett bra samtalsämne – alla kommer att vilja veta var du har fått tag på ett så coolt halsband!

Och slutligen är det ett bra sätt att hålla er vänskap nära hjärtat (bokstavligen).

Vad du bör tänka på när du köper ett halsband till din bästa kompis

När du köper ett bff-halsband finns det några saker du bör tänka på.

  • Vilken typ av metall vill du att halsbandet ska vara tillverkat av. Silver, guld och roséguld är alla populära val.
  • Vilken stil på halsbandet föredrar du. Vill du ha något fint och vackert eller något mer djärvt och som gör ett statement?
  • Hur mycket pengar vill du lägga. Vänskapshalsband kan kosta allt från cirka 200 kronor till 2000 kronor eller mer, så det är viktigt att sätta upp en budget innan du börjar handla.

Olika typer av Bff halsband

Det finns en uppsjö med olika typer av bbf halsband på marknaden idag. Visste du till exempel att det finns best friends halsband för både två tre och fyra vänner. Här går vi igenom de olika alternativen som finns för att du skall kunna hitta det halsbandet som passar dig och dina bästa vänner.

1.

populära bff halsband

Best Friend halsband  i 925 sterling silver

Det här halsbandet är den perfekta presenten för alla bästa vänner! Det hjärtformade hängsmycket är graverat med orden “always my sister, forever my friend” och är dekorerat med vackra kristallaccenter. Kedjan i sterling silver är nickelfri och hypoallergen, vilket gör det till ett utmärkt val för dem med känslig hud.

Gå till Amazon.se

2.

Bff halsband för två

Best Friend halsband hjärtan

Det här bff-halsbandet i sterling silver från Guldfynd har två matchande kedjor, med varsitt halv hjärta. Sätter man ihop de båda hjärtanen så bildar det ett helt hjärta som symboliserar er vänskap. Det är även graverat Best friend på de båda hängena. Det är ett vackert och sentimentalt smycke som skulle vara den perfekta presenten till vilken bästa vän som helst. Halsbandet är 40 cm långt plus ytterligare 5 cm för kedjan som håller hjärthänget, och det har en bredd på 11 mm. Det är den perfekta accessoaren till alla kläder, oavsett om du klär upp dig eller håller det avslappnat.

Gå till Guldfynd

Best Friend halsband för två i roseguld

Det här bff-halsbandet i roséguld är det perfekta sättet att visa din bästa vän hur mycket du älskar honom eller henne. De två halva hjärtan som utgör halsbandet är graverade med budskapen “tillsammans för alltid, aldrig ifrån varandra” och “kanske på avstånd men aldrig i hjärtat”, för att påminna din vän om att oavsett hur långt ifrån varandra ni är så är ert band obrytbart. Halsbandet är också tillverkat i roséguld, vilket gör det till den perfekta presenten för alla tillfällen.

Gå till Amazon.se

Bff halsband 2 i äkta silver

Det här bff-halsbandet i silver representerar det perfekta bandet mellan två vänner. Det hjärtformade hängsmycket består av en pusselbit som passar perfekt ihop med hjärtat och symboliserar den starka kontakten mellan er. Obs, kedja ingår ej, men vi rekommenderar denna silverkedja från Materia.

Gå till butiken

3.

Bff halsband 3

Bff halsband för 3

De här bff-halsbanden för 3 är ett bra sätt att visa er vänskap för världen. De tre hängena bildar tillsammans ett hjärta som påminner er och alla runt omkring dig om det fantastiska band ni delar. De här halsbanden är tillverkade av hållbar guld- eller silverlegering och håller säkert länge och håller symbolen för er vänskap nära hjärtat.

Gå till Amazon.

4.

Bff halsband 4

Best friend halsband för fyra vänner

Det här halsbandet för 4 bästa vänner är en fantastisk gåva för alla tillfällen. Halsbandet består av fyra delar som, när de sätts ihop, bildar ett hjärta. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt 316L rostfritt stål och är otroligt starkt. Det kommer inte att rosta, blekna eller gå sönder lätt. Halsbandet är också giftfritt och bekvämt att bära.

Gå till Amazon.se

Slutsats:

Ett bff halsband är det perfekta sättet att visa din bästa vän hur mycket hon betyder för dig. Med så många olika stilar och mönster tillgängliga finns det säkert ett perfekt bff-halsband för alla.

Så nästa gång du letar efter den perfekta presenten till din bästa väninna, glöm inte bort att överväga ett bff-halsband!

Innehållsförteckning