12 Valentino armband du inte vill missa

Valentino armband har blivit en ihållande trend som är här för att stanna och ingen är gladare än vi! Deras armband är inte bara exklusiva – de är också tidlösa vilket gör att du kan bära dem när som helst, hur som helst och hur länge som helst. Vi listar 12 olika modeller så att du kan hitta just din favorit!

Valentino armband

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Mytheresa, 24S och Farfetch. På så sätt kan vi utveckla sidan och driva den vidare och det kostar inget extra för dig.

Innehållsförteckning
Vad är Valentino?

Valentino är ett italienskt modehus som grundades av Valentino Garavani år 1960. Modehuset är känt för sina lyxiga couture kollektioner, men också för sina skor, väskor och smycken. Dessa accessoarer brukar gå under varumärket Valentino Garavani.

12 Valentino armband - Vilken är din favorit?

1. Valentino armband VLOGO

Det perfekta armbandet att alltid ha hängandes runt handleden! Detta nätta och tidlösa armband med Valentinos kända V-logga passar lika bra till vardags som till fest. Dessutom är det väldigt prisvärt!

2. Valentino armband Rockstud bangle

Nitar, nitar, nitar! Denna armring är tidlös och edgy på en och samma gång och kommer garanterat att ge dig den där lyxiga känslan som bara Valentino kan ge.

3. Valentino armband Rockstud double

En enklare variant till rockstud bangle som är perfekt att bära till vardags. Finns i flera olika färger!

4. Valentino armband Logo leather

Enkelt, men lyxigt läderarmband med V-logo. Armbandet har dessutom Valentinos röda signaturfärg på undersidan för en extra exklusiv touch!

5. Valentino armband VLOGO BANGLE

Denna armring är inte vilken accessoar som helst utan det är också en riktig statement piece. Perfekt för dig som gillar att sticka ut!

6. Valentino armband Vlogo Pearl

Är du på jakt efter något tidlöst och romantiskt? Detta diskreta armband i mässing och pärlor uppfyller båda kriterier med bravur!

7. Valentino läderarmband VLTN

Varför inte haka på den ihållande loggotrenden med ett läderarmband från Valentino? Den rockiga, men stilrena designen passar dessutom lika bra till jeans och t-shirt som till partyklänningen!

8. Valentino armband vlogo crystals

Detta armband är perfekt för dig som vill hålla det enkelt och stilrent, men samtidigt gillar det där lilla extra. V-loggan prydd med Swarovski-kristaller kommer garanterat ge dig lite extra lyx i vardagen!

9. Valentino armband - Vlogo Cuff

Här har vi ett armband som gillar lika mycket uppmärksamhet som dig! Detta breda cuff-armband i guldfärgad mässing och tydlig V-logga är precis lagom kaxig och kommer garanterat att trivas kring din handled.

10. Valentino armbande signature

Här har vi ett mer budgetvänligt alternativ (i Valentinos mått mätt) - perfekt för dig som vill njuta av modehusets lyx till en rimlig slant. V-loggan är dessutom prydd med glittrande Swarovski-kristaller. Finns i flera olika färger!

11. Valentino armband slipon bangle

En exklusivare tolkning av det populära V-loggo armbandet i läder. Denna armring med guldfinish har ett dekorativt spänne, men tas enkelt på och av tack vare en smidig slip-on design!

12. Valentino läderarmband crystals

Det tunna läderarmbandet med tre stycken kristallprydda (Swarovski) V-loggos utgör den perfekta kombinationen av rock och lyx! Finns även i grönt.

Valentino armband för olika tillfällen

Valentino armband är en mångsidig accessoar som passar för olika tillfällen. De flesta armband från Valentino Garavani är stilrena och tidlösa i designen för att kunna bäras dagligen.

De kan både kläs upp eller kläs ner och passar därför perfekt både till vardags och till fest. Självklart finns det dock även riktiga statement armband för dig som vill ha något ännu mer unikt att bära kring handleden.

Här är några av de typer av armband som Valentino är kända för:

 • Läderarmband: Valentino armband i läder har blivit en riktig klassiker vid det här laget. De finns i flera olika färger och varianter, men de mest populära modellerna är prydda i nitar eller med den klassiska V-loggan.

 • Guldarmband: Guld är något av Valentinos signum och de flesta armband är därför guldfärgade eller prydda med gulddetaljer (framförallt nitar). 

 • Statementarmband: För den vågade finns det alltid några extra blickfångande modeller att välja på. Stora, breda armringar är exempelvis något av en speciailtet.

Valet av material

Valentino armband tillverkas i flera olika material, men vanligast är läder och någon form av metall.

 • Läder: Valentinos armband i läder tillverkas oftast i kalv- eller lammskinn. 

 • Metall: Många Valentino armband och detaljer tillverkas i mässing som sedan får en färgad finish oftast i guld- eller platinumliknande nyans.

 • Kristaller: De armband som är prydda med diamantliknande stenar består oftast av Swarovski-kristaller för att ge armbandet en extra lyxig touch.

Vård och underhåll av Valentino armband

Det är viktigt att ta hand om dina smycken för att de ska hålla sig i bra skick så länge som möjligt. Här är några tips på hur du kan vårda och underhålla ditt Valentino armband:

 • Förvara armbandet på en torr och mörk plats när det inte används så att det inte utsätts för direkt solljus eller fukt.

 • Torka av armbandet med en mjuk trasa efter att du har använt det. Detta hjälper till att ta bort naturliga oljor från armbandet.

 • Var alltid försiktig med parfym och hudlotion när du bär ditt Valentino armband, eftersom dessa produkter kan skada materialet. Det är därför bäst att applicera dessa produkter en stund innan du tar på dig armbandet.

 • Var försiktig med vad du gör medan du bär armbandet. Bär det aldrig när det finns risk för att armbandet kan utsättas för repor eller annan typ av slitage. Ta också av dig armbandet när du ska städa eller vid andra tillfällen då det kan komma i kontakt med rengöringsmedel eller andra starka medel.
 •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *