Vanbruun – Ringar för förlovning och vigsel

Vanbruun är en numera välkänd onlinebutik i Sverige som gjort sig ett stort namn tack vare sin moderna plattform som låter dig skräddarsy dina egna förlovnings- och vigselringar direkt i webbshoppen. De är dessutom välkända för sin stora variation av ringar samt otroligt goda kundomdömen samt fantastiska köpvillkor som låter dig skicka tillbaka alla ringar inom 90 dagar om du skulle ändra dig – trots att ringen är tillverkad på beställning!

Vannbruun
Innehållsförteckning

Förlovningsringar

När du köper en förlovningsring hos Vanbruun kan du vara säker på att hitta ett stort utbud av alla de klassiska ringmodellerna med diamanter såsom solitärringar, haloringar, sidostensringar, trestensringar. Det finns även ett stort utbud av släta modeller samt ett mindre utbud av ädelstensringar som passar utmärkt som ringar för förlovning.

Utbudet är väldigt stort och utbrett på damsidan med mängder av olika modeller och metaller att välja på (guld, vitguld, platina och roséguld), men är tyvärr väldigt begränsat på herrsidan.

Vilka är de populäraste förlovningsringarna hos Vanbruun?

Vanbruun erbjuder hundratals olika ringmodeller för sina förlovningsringar, men några av de mest populära är Edith, Celeste, Angelica och Fredrica.

Vanbruun Edith

Vanbruuns förlovningsring Edith är den modell som söks efter allra mest av deras kunder och är alltså utan tvekan populärast. Edith är en vacker trestensring med en större diamant som ackompanjeras av två lite mindre päronformade sidodiamanter. Centerstenen går att välja i flera olika former och storlekar och du kan även välja om du vill ha ringen i guld, roséguld eller platina.

Vanbruun Celeste

Celeste är Vanbruun näst mest eftersökta ringmodell och består av en elegant solitärring med tunt band samt en rund diamant som ramas in av sex klor. Den går dock även att få med andra former på diamanten såsom päron-, smaragd- eller kuddslipning om man önskar.

Vanbruun Angelica

Angelica är en annan populär solitärring och förlovningsring från Vanbruun. Det som skiljer den åt från Celeste är att sexklosinfattningen släpper in luft och ljus under diamanten, till skillnad från hos Celeste där klorna omfamnar diamanten hela vägen runt om.

Vanbruun Fredrica

Är du ute efter en ring med sidostenar som förlovningsring är Vanbruuns Fredrica det solklara valet. Denna populära ring har en större centerdiamant som hålls fast med fyra diskreta klor. Centerstenen omges även av åtta mindre diamanter om vardera sida av den.

Som med de flesta av Vanbruuns ringar skräddarsyr du själv Fredrica efter vilken carat och form du vill ha på stenen samt vilken metall du vill ha på bandet.

Vigselringar

Vigselringarna hos Vanbruun består av en stor variation av släta ringar och alliansringar i olika former. Alliansringarna är främst prydda med klassiska diamanter, men finns även i ett mindre urval av fancy yellow och champagnefärgade diamanter. För dig som vill ha ännu mer färg i din bröllopsring har Vanbruun även en alliansring som du kan välja att pryda med smaragder eller rosa eller blå safirer.

Vilka är de populäraste vigselringarna hos Vanbruun?

De ringmodeller som söks efter allra mest för vigselringar eller bröllopsringar hos Vanbruun är Louise, Ester och Sofia som alla är olika varianter av halv- eller helalliansringar.

Vanbruun Louise

Louise är en otroligt vacker alliansring som går att skräddarsy på många olika sätt. Förutom att du kan välja mellan fyra olika metaller, som hos alla övriga ringmodeller hos Vanbruun, kan du även välja om du vill ha hel- eller halvallians, det vill säga om diamanterna ska pryda hela eller halva bandet.

Du kan dessutom välja om du vill ha naturliga eller labbodlade diamanter samt om du vill ha bandet på Lousie 1,5, 2,0, 2,5 eller 3,0 millimeters bredd.

Vanbruun Ester

Ester är det perfekta valet om du vill ha en alliansring i romantisk vintagestil. Bandet är nämligen designat med runda och elliptiska former som ger ringen en mer unik look.

Ester går, precis som Vanbruuns Louise, att få i både hel- eller halvallians och du väljer själv om den ska prydas av labbodlade eller naturliga diamanter.

Vanbruun Sofia

En annan populär vigselring från Vanbruun är Sofia. Sofia har en klassisk look där diamanterna står i centrum utan att ramas in av särskilt mycket metall. Till skillnad från de ovanstående modellerna går den dock endast att få som halvalliansring. Däremot kan du självklart välja vilken metall du vill ha Sofia i samt om du vill ha naturliga eller syntetiska diamanter.

Var kan man köpa ringar från Vanbruun?

Vanbruun säljs för närvarande endast i deras egna webshopp och går inte att hitta hos några andra återförsäljare eller i fysisk butik. För dig som är nyfiken på att testa Vanbrruns ringar innan beställning går det dock att beställa hem testringar utan extra kostnad så att du får en känsla för hur ringen ser ut i verkligheten.

Vanbruun har även ett showroom i som du kan besöka där du kan testa flera olika ringmodeller i form av attrappringar.

Var ligger Vanbruuns butik och showroom?

Vanbruun är primärt en smyckesbutik online (med sin bas i Borås) och har ingen fysisk butik. De har dock ett showroom belägen på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Tyvärr har de inga äkta ringar på plats utan du kan enbart prova så kallade attrapper eller imitationsringar, men kan ändå ge en ökad trygghet innan du väljer att beställa hem din ring.

Vannbruuns stockholm

Vad ska man tänka på när man beställer ringar från Vanbruun?

Vanbruun har överlag väldigt bra villkor när det kommer till allt från leveranser och returmöjligheter till storleksändringar och gravyr. Det kan dock ändå vara bra att vara medveten exakt vad som gäller om det är något som inte skulle kännas bra när du väl tar emot ringen.

Är det något du är osäker på har Vanbruun dessutom kundservice via chatt, telefon eller mejl så att du enkelt och snabbt kan få svar på frågorna du har.

Hur lång leveranstid har Vanbruun?

Vanbruun strävar efter att leverera sina produkter så snabbt som möjligt. Normalt tar det cirka 2-3 veckor för en beställning att levereras, men kan beroende på modell och belastning dröja upp till 4 veckor. Du har dessutom alltid fri frakt på alla förlovnings- och vigselringar när du handlar av Vanbruun, även för returer och storleksjusteringar.

Hur fungerar returer och storleksjustering hos Vanbruun?

Vanbruun erbjuder fria returer i 90 dagar för alla produkter i sitt ursprungliga skick. Detta gäller alla deras ringar oavsett om de är graverade eller inte (gäller dock inte ringar som är designade helt från grunden med hjälp av deras designteam).

Har du graverat ringen måste du dock betala en återställningsavgift på 1000 kronor till Vanbruun för att få skicka tillbaka ringen. Detta är en väldigt stor fördel i jämförelse med andra kedjor såsom Nordic Spectra och Guldfynd som inte tar tillbaka graverade ringar i retur alls.

Skulle storleken bli fel bjuder Vanbruun dessutom på en fri storleksjustering inklusive fri frakt inom 90 dagar.

Hur mycket kostar gravyr hos Vanbruun?

Att gravera din ring är alltid gratis om du gör det i samband med beställning av ringen. Du kan även skicka tillbaka ringen för gravyr i efterhand, men kostar då 300 kronor. Detta verkar dock vara en väldigt smidig process av Vanbruuns recensioner att döma.

Vad säger kunderna om Vanbruun?

Kundrecensioner och omdömen är idag ofta avgörande för vilken butik man väljer att köpa sin förlovnings- eller vigselring i. Något som är säkert är att Vanbruun har bland de bästa omdömena av alla juvelerare som finns tillgängliga i Sverige, både online och i butik.

Har Vanbruun bra omdömen och recensioner?

Vanbruun har hela 4,9 av 5 möjliga i betyg hos Trustpilot av hundratals omdömen samt 4,8 av 5 möjliga på Google vilket är otroligt imponerande. De överöses framförallt med beröm för sin fina kundservice och expertis, men också för sitt stora och vackra utbud.

Det råder alltså inget tvivel om att Vanbruun är ett pålitligt val när det kommer till att köpa förlovnings- och vigselringar.

Säljer Vanbruun bara förlovnings- och vigselringar?

Även om Vanbruun är mest känd för sina förlovnings- och vigselringar erbjuder de även ett relativt brett utbud av andra smycken. Örhängen och halsband med diamanter och pärlor utgör större delen av det övriga sortimentet där du precis som för deras ringar kan välja carat, diamantform samt om du vill ha naturlig eller syntetisk sten.

Vanbruun har även ett populärt tennisarmband med diamanter som går att få i flera olika caratantal i ett intervall mellan 1-6,3 carat. Du kan dessutom välja om du vill ha dina örhängen, halsband eller armband i rödguld, vitguld, roséguld eller platina för att matcha din förlovnings- och vigselring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *