Kändisars förlovningsringar

När det gäller kändisars förlovningar finns det ingen brist på spektakulära ringar. Här är några av de mest bländande exemplen.

Måns Zelmerlöv och Ciara Zelmerlöv

Måns Zelmerlöw köpte en ring från Evfa Attling och gav till sin fru.

Ringen består av ett band i vitguld och en stor sten i akvamarin som är fint klädd med små diamanter runt om. 

Ringen är unik och vacker och Ciara älskar den. Måns Zelemerlöv friade till henne med ringen och hon säger att det var det bästa ögonblicket i hennes liv.

Penny Parnevik och Douglas Murray

Penny Parnaviks förlovningsring är ett vackert smycke. Det är en stor solitärring med diamanter och ett guldband. Diamanten är mycket gnistrande och ser fantastisk ut på Pennys hand. Hon älskar att bära den och visar upp den för alla hon träffar.

Ringen gav hennes pappa Jesper Parnevik till sin fru på dagen då Penny föddes.

Mia lovade sedan att Penny skulle få ringen den dagen hon förlovade sig, och det är nu hennes förlovningsring.

Justin Bieber och Hailey Bieber

När Justin Bieber friade till Hailey Baldwin gjorde han det med en ring som var värd uppskattningsvis 500 000 dollar. Ringen är en massiv 6 till 10 stor carats diamant som är satt i guld. Det rapporteras att Bieber lät ringen designas av den berömda juveleraren Jason Arasheben från Beverly Hills Fine Jewelry. Arasheben är välkänd för sina avancerade smyckesskapelser och har designat smycken åt kändisar som Beyoncé och Kim Kardashian.

Bieber uppgav i en intervju att han valde ringen för att “den är enkel och elegant”. Ringen har hyllats av många för att vara smakfull och diskret, i kontrast till de ofta pråliga och överdrivna förlovningsringar som är populära bland kändisar. Baldwin själv har beskrivit ringen som “vacker” och “perfekt”.

 

Relaterad artikel: Vill du veta mer om hur diamanter prissätts.

Zandy Reich och Lea Michele

När Zandy Reich friade till Lea Michele gjorde han det med en vacker diamantring. Ringens diamant är gigantisk. Michele säger att hon älskar ringens unika karaktär och att den passar hennes personlighet perfekt.

Relaterade artiklar: Vill du vet mer om förlovningsringar.

Jennifer Lopez och Ben Affleck

När Jennifer Lopez och Ben Affleck tillkännagav sin förlovning undrade världen snabbt vilken typ av ring Lopez skulle ha. Det här var trots allt ett kändispar med stor stjärnglans.

Det tog inte lång tid innan svaret kom ut. Lopez ring var en naturlig grön diamant med en mittsten på 8,5 karat. Den modifierade briljantslipade diamanten sattes på ett platinaband och var omgiven av mindre diamanter.

Ringen uppskattades vara värd runt 1 miljon dollar, men det är oklart om det är vad Affleck faktiskt betalade för den eller inte. Oavsett det är det en säker satsning att Lopez älskade sin flashiga nya bling!

Den rosa förlovningsringen upp till höger är hennes förra ring. Den är i nuläget värderad till 12 miljoner dollar.

Marc Anthony och Nadia Ferreira

Nadia Ferreiras förlovningsring är ett vackert smycke. Det är en ring med två mindre diamanter som omger den stora diamanten på varsin sida. Diamanterna är var och en över en karat stora och de gnistrar starkt. Ringen är tillverkad i platina och den är helt fantastisk. Nadia älskar sin ring och hon bär den hela tiden. Den är den perfekta symbolen för hennes kärlek till Marc Anthony.

Innehållsförteckning